BURSA / NİLÜFER - Tuna İmam Hatip Ortaokulu

GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU

Okulumuz, Nilüfer Belediyesi Spor Şenlikleri kapsamında Geleneksel Türk Okçuluğu takımımızla dereceye girmiş ve bireysel olarak 4.lük elde etmiştir.

Bireyselde 4. olan öğrencim Zühret'i tebrik ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Emeği geçen Ayşe USLUEROL ve İsmail TURAN Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

BURSA ATATÜRK KENT ORMANI

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri ile LGS öncesi moral ve motivasyon depolamak için düzenlediğimiz gezimizde eğlenceli vakitler geçirdik.

Sevgili öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize yaşattığımız bu güzel günün LGS sonrası tekrar yaşanması dileğiyle..

Emekleri için Ayşe Usluerol, Hanife Yalçın, Özlem Demirbaş ve Murat Eser'e teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Nilüfer Belediyesi Spor Şenliklerinde Küçükler Futbol Takımımızla 2'de 2 yaparak galibiyetler ile final maçlarına kalmayı başardılar.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ayvas ŞEN'e emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, öğrencilerimize final maçlarında başarılar diliyoruz.

May

Okulumuzun değerli öğretmenleri ile buluştuğumuz ve bu vesileyle tüm annelerimizin gününü kutladığımız Anneler Gününün, tüm annelere sağlık ve huzur getirmesi dileğiyle..

Sevgi ve Saygıyla.

May

Okulumuz, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ilçedeki tüm okulların bulunduğu Dilimizin Zenginlikleri Sergisinde yerini aldı.

Emeği geçen Türkçe Zümremizde bulunan Hilal ALEV, Yeliz ÖZGENÇOĞLU, Ayşegül DEMİR'e teşekkür ediyoruz.

Ayrıca teknik yardımlarından dolayı Özgür KAPLAN, İsmail TURAN öğretmenlerimize teşekkürler.

May

Okulumuz Nilüfer Belediyesinin düzenlediği Spor Şenliklerinde Atletizm dalında güzel sonuçlar elde etmiştir;

Uzun Atlamada 1. olan Zeynep YILMAZ'ı

Gülle Atmada 4. olan Züleyha ÖZEN'i

Bayrak Koşularında 2. olan takımımız Leman YILMAZ, Yağmur GENÇ, Züleyha ÖZEN, Zeynep YILMAZ'ı tebrik ediyoruz.

Emeği geçen Müdür Yardımcımız Murat ESER'e teşekkür ediyoruz.

GAZİLERİMİZLE BULUŞTUK.

T.C. AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BURSA İL MÜDÜRLÜĞÜ ile kurulan temaslarımız sonucunda Şehit Yakını ve Gazi Hizmetleri Birimi aracılığı ile okulumuzu ziyaret eden GAZİLERİMİZ'e yürekten teşekkür ediyoruz.

GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU

Okulumuz Geleneksel Türk Okçuluğu Küçükler Kız Takımımız, Öğretmenimiz Ayşe USLUEROL ile birlikte BURSA ilimizi temsilen 29-30 NİSAN 2024 tarihlerinde KÜTAHYA'da gerçekleştirilen TÜRKİYE GENELİ grup elemelerine katılmıştır.

Berra Ceylin POLAT, Elif PEKMEZ, Zühret PEHLİVAN ve Hafsanur KİŞİ öğrencilerimizden oluşan takımımızı katıldıkları yarışmada gruplarını 5. olarak tamamladıkları ve okulumuzu temsil ettikleri için kutluyoruz.

Kafilede yer alan ve emek veren Öğretmenimiz Ayşe USLUEROL ve Memurumuz Hüsni Bayram KOL'a da teşekkür ederiz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 104. kuruluş yıl dönümü ve istiklalimiz için verdiğiniz büyük mücadelenin nişanesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşku ve şükranla kutlamanın onurunu yaşıyoruz. 'Hâkimiyet, bila kaydü şart milletindir.' ilkesiyle şekillenen bağımsızlık mücadelemizin yarını, evlatlarımızın omuzlarında yükselmektedir. Bu şanlı mirası; bilimle, kültürle, sanatla ve en önemlisi manevi değerlerle bezenmiş bir şekilde evlatlarımıza aktarmak bizim için şeref borcudur çünkü biliyoruz ki 'Dehayımillîmizin inkişafı ancak böyle bir kültür ile temin olunabilir.'

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının meclisimizin açılışını yaptığı ve bugünü çocuklara bayram ilan ettiği özel günde okulumuzda öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle gerçekleştirdiğimiz tören programında törenimizi, yürüyüşümüzü, kermesimizi ve yarışmalarımızı büyük bir coşkuyla kutladık.

Bu coşku dolu günde emek veren tüm paydaşlara teşekkür ediyor, nice yıllar diliyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

İLK MAÇ İLK GALİBİYET

OKULUMUZ FUTBOL KÜÇÜKLER ERKEK TAKIMI İSMAİL KARASU İMAM HATİP ORTAOKULU İLE GRUP MAÇLARINDAKİ İLK MAÇLARINI TAMAMLADI.

İLK YARI 2-0 BİTEN MAÇTA MAÇ SONU 2-1 GALİP GELMEYİ BAŞARDIK.

GALİBİYET SEVİNCİ YAŞAYAN VE YAŞATAN SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYOR, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

KATKILARI VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE, OKUL MÜDÜRÜ MEHMET ESER'E, MÜDÜR YARDIMCISI MURAT ESER'E, BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENİ AYVAS ŞEN'E VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİMİZ ÖZGÜR KAPLAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

MISRA EZBERLEME ETKİNLİĞİ ÇALIŞMASI İÇİN TÜRKÇE ÖĞRETMENİ AYŞEGÜL DEMİR, HİLAL ALEV VE YELİZ ÖZGENÇOĞLU ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

2. DÖNEM GENEL VELİ TOPLANTISI

Okulumuz öğrencilerinin 2023 2024 eğitim öğretim yılı 2. döneminde gelişimlerini, başarılarını ve okula uyumlarını görüşmek üzere velilerimizle toplantı düzenledik.

Velilerimize ve Öğretmenlerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder. Öğrencilerimize dönem boyunca başarılar dileriz.

NAMAZ AĞACI PROJESİ ÖDÜLLERİ

Porje kapsamında öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan ödüller öğrencilerimize teslim edildi.

Namaz ağacı projesi ile birlikte öğrencilerimizin düzenli ve eksiksiz namaz kıldıkları gözlemlendi.

Projede emeği geçen öğretmenlerimize ve projeye katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda iftar programı düzenlendi;

Tuna Ailesi Ramazan İftar Yemeği buluşmamızda emeği geçen okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz, okul aile birliğimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Bu anlamlı ve özel günde bizleri yalnız bırakmayan misafilerimizle nice güzel programlarda birlikte olmaya devam edeceğiz.

BURSA İKİNCİSİ GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU TAKIMIMIZ

Okulumuz küçükler kategorisinde Bursa İkincisi olan Geleneksel Türk Okçuluğu Takımımızı ve takımımızda emeği geçen öğretmenimiz Ayşe USLUEROL'a teşekkür ediyoruz.

Bölge yarışmalarına katılmayı hak eden takımımızla gurur duyuyor, Türkiye Birinciliği için yapılacak yarışmalarda başarılar diliyoruz.