BURSA / NİLÜFER - Tuna İmam Hatip Ortaokulu

Tuna İmam Hatip Ortaokulu

Adres
Balkan Mahallesi Görükle Göçmen Konutları Atatürk Caddesi No 41/ 1 Nilüfer BURSA
Vizyon
Yüksek ahlak sahibi, milli- manevî değerlerle donatılmış, adaletli, vicdanlı, feraset sahibi, kendisini ve ülkesini sürekli geliştirmeyi amaç edinen nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Her yönden örnek insan, örnek vatandaş yetiştiren, bilimsellikten ayrılmadan, dinî- millî değerlerle kuşatılmış, iş ahlakı ve örnek çalışma sistemleriyle, bulunduğu bölgede lider bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
KALİTE TAKİP SİSTEMİNDE BURSA´DA 3.LÜK.. DYNED + EBA + WEB SİTESİ ETKİNLİĞİNDE ORTAOKULLARDA 1.LİK.. BEYAZ BAYRAKLI SAĞLIKLI VE EN TEMİZ OKUL SERTİFİKALARI.. 2023 LGS TERCİHLERİNDE 2 FEN LİSESİ, 1 GÜZEL SANATLAR LİSESİ, 6 ÖZEL PROJE UYGULAYAN MESLEK VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ, 20 ÖZEL PROJE UYGULAYAN İMAM HATİP LİSESİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ..
Derse başlama : 09.00 Ders bitiş saati : 16.05
İngilizce + Arapça
Ulaşım
Uludağ Üniversitesi Metro İstasyonu´ndan hareket eden 1-T, 3-G, 7-S otobüsleriyle ve dolmuşlarla 10 dakikalık yolculuk yaparak okulumuza ulaşabilirsiniz. Okulun kapısının önünde durak mevcuttur..
NİLÜFER İLÇESİNİN HER YERİNE SERVİSİMİZ VARDIR.
Yerleşim Yeri
Bursa, Nilüfer, Görükle, Göçmen Konutları´nın olduğu Balkan Mahallesi´ndeyiz. Ali Durmaz Stadyumu giriş kapısı karşısındayız.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Görükle´ye 3 km, Küçük Sanayi´ye 12 km, Şehir Merkezine 23 km uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
LGS 2023 0,53 yüzdelik dilimine sahip öğrencimiz ile gurur duymaktayız.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
% 92
Sportif Etkinlikler
BASKETBOL, VOLEYBOL, FUTBOL, HENTBOL, BADMİNTON SAHAMIZ VARDIR. OKÇULUK BRANŞINDA EĞİTİMLERİMİZ OLMAKTADIR. TEAKVANDO ve KARATE KURSLARI TALEP OLDUKÇA AÇILMAKTADIR.
FEN BİLİMLERİ DERSLERİMİZ, FEN LABORATUVARIMIZDA YAPILMAKTADIR.
e-Twinning, TÜBİTAK 4006..
Erasmus+